HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Mesterséges intelligenciával működő aprítógép 3D nyomtatáshoz

ferenck 2023.07.12. 08:00

A desktop 3D nyomtatás-szolgáltatásokat kínáló kaliforniai Polystruder különleges szerkezetet fejlesztett. A mesterséges intelligenciával működő Polystruder GR PRO nevű gép műanyagot aprít. Speciális ShredAI aprító algoritmusa MI-n alapul.

Az algoritmus valósidőben észleli az adott anyag tulajdonságait, és igazítja hozzájuk automatikusan a motor sebességét, fordulatszámát, teljesítményét. A gép komoly előrelépés a területen, fontos szerepet játszhat az additív gyártásban. Ipari és személyes alkalmazásokra egyaránt használható.

3dnyomtatas_apritogep.jpg

„Okos szerkezet” – tartják róla a fejlesztők, és szerintük új magasságokba emeli a műanyagaprítást. Szenzorikus adatokat feldolgozva, állítja be a sebességet, a motorteljesítményt. A lehetséges kockázati tényezőket is észreveszi: dugulásokat, akadozó működést, anyaghiányt, megtelt tartályokat, működés közben nyitva maradt, vagy kinyílt garatajtókat.

A géppel az aprítás intelligensebb és biztonságosabb, mint volt bármikor – áll a vállalat sajtóközleményében. Háromszáz wattos, kefe nélküli, egyenáramú, nagyon csendes működéséről ismert motor köré épül. Könnyedén megbirkózik a legkeményebb műanyagokkal, zökkenőmentessé teszi a munkafolyamatot, minimálisra csökkenti a működtetési, üzemeltetési nehézségeket.

A többi aprítógéptől, iratmegsemmisítőtől újszerű designja különbözteti meg. Tizenkilenc kétoldalas rozsdamentes acélpengével dolgozik, amelyek jóval tovább tartanak, mint a hagyományos aprítógépekben lévők. Ennek a kidolgozásnak, ezeknek a pengéknek köszönhető a karbantartási költségek és a munkaidő csökkenése.

Nagy, közepes és kisméretű pengékkel egyaránt dolgozik, széles a választék, tömör nyomtatott műanyagtárgyakat akár huszonöt milliméteresre felaprít. Mivel speciális frissítőfunkcióval rendelkezik, így hozzáfér a legújabb firmware-hez és más fejlesztésekhez, felhasználói mindig „naprakész” géppel dolgoznak. Változatos alkalmazásokhoz adaptálható, ipari

Címkék: műanyag mesterséges intelligencia ipar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5618164346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása