HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Terjeszkedik a Kodak

ferenck 2019.10.01. 08:00

A Kodak 2017-ben lépett színre a 3D nyomtatásban. Akkor jelent meg a cég Portrait gépe, egy kettős extrudáló és a levegőt szűrő, teljesen zárt munkaterülettel kialakított rendszer. A cég alacsony nedvességtartalmú nyomtatószálak széles választékát kínál a printerhez: PLA, PLA Tough, HIPS, Nylon 6, Flex.

A közismerten képalkotó technológiákkal foglalkozó Kodak szélesítette a Portrait nyomtatóanyag- és kiegészítő-palettáját. Az Akrillal és Nejlon 6/66/12-vel az eddiginél is jobb minőséget és tartósabb nyomatokat akarnak elérni.

3dnyomtatas_kodak.jpg

„A Kodak 3D Printing az innovációk gyakorlati hasznosításának élharcosává akar válni a piaci kereslet folyamatos fejlődése által meghatározott 3DP közegben. Az összes új anyagot és kiegészítőt alkalmazásokra összpontosítva fejlesztjük. Mérnöki problémákra az ipari igényeknek, és az egyre nagyobb terhelésnek megfelelő termékekkel reagálunk” – jelentette ki a cég nyomtatóértékesítésével foglalkozó Smart International vezérigazgatója, Roberto Gawianski.

Az új akril nyomtatószál a szilárdságot biztosító polikarbonát tulajdonságokat fényvezetéssel kombinálja. Nagyon nagy áttetszőséget igénylő optikai alkalmazásokra találták ki, plusz a dörzsölést és a magas hőmérsékletet is jól bírja.

3dnyomtatas_kodak0.jpg

A Nejlon 6/66/12 rugalmasabb, és a hagyományosabb nejlonokkal ellentétben kevésbé görbül meg, hosszúra nyújtható, nagyon finom részletek kivitelezhetők vele. Húzóellenállással rendelkező masszív részek printeléséhez ajánlják.

A kiegészítőket illetően, a Portrait printert több új alkatrésszel, köztük két nyomtatófejjel egészítették ki. Az egyik tiszta fém, a másik politetrafluoretilén (PTFE); a lehetőségek és kombinációk jelentősen bővülnek velük.

A cég által szintén idén elindított Tervtől a nyomtatószolgáltatásig kezdeményezés lényege, hogy segítenek 3D nyomtatóval rendelkező felhasználók elképzeléseinek valóra váltásában. A Kodak 3D Printing szakértői időigényes és nehéz feladatok megoldásában, illetve a felmerülő hibákkal és más problémákkal kapcsolatban adnak nekik tanácsokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5015080688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása