HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A csomagolás művészete: elefántos üveg

ferenck 2015.08.07. 08:30

A csomagolásra nem figyelünk annyira, mint például a designra vagy a mérnöki diszciplínákra, pedig legalább annyira fontos szerepet játszik abban a folyamatban, amelynek végén a gyártótól a fogyasztóhoz jut el egy adott termék.

A piac folyamatos növekedésével egyre több csomagolástervező használja ugyanazokat az eljárásokat – köztük mind gyakrabban a 3D nyomtatást is –, mint a terméktervezők és a mérnökök.

sipa.jpg

E cégek közül az észak-olasz Sipa az egyik leginnovatívabb. Legújabb munkájuk egy PLA-ből nyomtatott elefántos áttetsző műanyagüveg két hónap alatt készült el. Abból az alapötletből indultak ki, hogy az állatot természetes afrikai környezetében örökítsék meg, viszont az additív gyártótechnológia lehetőségeit is használják ki. Azt viszont nem árulták el, hogy milyen printerrel dolgoztak.

Címkék: design csomagolás PLA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr487686040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása