HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Chevrolet Camaroból műtárgy

ferenck 2015.04.03. 08:30

A Camaro a General Motors Chevrolet részlegének 1969 óta több változatban gyártott úgynevezett „pony car” modellje, amellyel a GM a Ford kiemelkedően sikeres Mustang sportautójára „válaszolt”.

Ioan Florea, a 3D nyomtatást előszeretettel alkalmazó román származású amerikai művész színezőanyag-lerakódást és 3DP technológiákat kombinálva alakított át különleges műalkotássá egy Camarot. Munkáját az április 3. és 12. közötti New Yorki Nemzetközi Autóbemutatón állítják ki.

camaro.jpg

Florea koncepciója, hogy funkcionális „readymade” tárgyakból nem-funkcionális műtárgyakat készít. Autó és művészet szembeállításával forma és funkció kapcsolatáról akarja elgondolkoztatni a nézőt.

A művész a helyszínen fejezi be az autót. A projekt különlegessége még, hogy magukat klónozó, azaz önreprodukáló 3D nyomtatókat használ hozzá.

Címkék: autó művészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr587333948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása