HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott urnák

ferenck 2014.11.17. 11:30

Míg régebben teljesen egyformák voltak az elhunytak hamvait tartalmazó urnák, manapság már sokféle van belőlük. Egyes kreatív cégek – kihasználva a 3D nyomtatás adta lehetőségeket – még többfajtában gondolkoznak, és állnak elő időnként kifejezetten morbid javaslatokkal.

urna1.jpg

A Minnesota állambeli Foreverence például klasszikus autó, gitár és egyéb formákat kínál.

urna2.jpg

A vermonti Cremation Solutions sokkal messzebbre megy: katonai stílusú, kalickaforma, ékszerdoboz-szerű, kerámia és más megoldások mellett filmhősök emblematikus ruhájába (Superman, Indiana Jones stb.) öltöztetett nyomtatott fejeket és hasonlókat is kínál.

urna3.jpg

Ha a hozzátartozó elhunyt családtagját szeretné megörökíttetni, megteheti, a cég szoftvere kétdimenziós fényképet 3D-s modellé alakít át (egy-két fotó elég hozzá), ha viszont mást, például Obama elnök vagy valamelyik híresség szobrocskáját akarja látni urnaként, arra is van lehetősége… Áraik 100 és 2600 dollár között mozognak, utóbbi kategóriába az életnagyságú fejek tartoznak.

Címkék: szolgáltatások személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr306907435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása