HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Pinocchio helyett Minockio Bangkokból

ferenck 2014.05.22. 08:30

A thai Minockio speciális 3D printing szolgáltatást indított – a felhasználó az online interfészen keresztül saját képére formálhat képregény- és rajzfilmfigurákat. „Play and create”: mintha számítógépes játék lenne: kiválasztjuk a karaktert, arcvonásokat, ruhát, testtartást, aztán nevet adunk neki, és máris kész a Minockiónk terve. Az „alkoss” (create) gombra klikkelve, a terv és a kiválasztott paraméterek alapján a program létrehozza a 3D-s modellt.

minochio1.jpg

Mindegyik Minockio egyedi darab. Magunknak, családunknak, barátainknak tervezzük, a bangkoki cég pedig kinyomtatja. Zprinter 650-öt használnak hozzá, 650x540-es a felbontás, (superior) 24 bites a színmélység. Általában két hét, mire megkapjuk a printelt darabot.

minochio3.jpg

Egy 10 centis Minockio ára június 30-ig 3700 baht (kb. 26 ezer forint), utána pedig 45000 (kb. 32 ezer forint), külföldi megrendelés esetén erre rájön még a postaköltség.

minochio2.jpg

„Hiszünk abban, hogy a miénkhez hasonló fogyasztói cikkekkel jut el szélesebb közönséghez a technológia. Sokan nem is hallottak még a 3D nyomtatásról, és még kevesebben érintettek meg, tartottak a kezükben printelt darabokat” – nyilatkozta Teerapat Mahasukhon, az egyik alapító.

Címkék: szolgáltatások Ázsia játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr496191092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása