HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Digitális gyártóhálózattal nagyobbak a lehetőségek

ferenck 2023.05.19. 08:00

A CNC-megmunkálásban, fröccsöntésben és 3D nyomtatásban egyaránt érdekelt minnesotai digitálisgyártás-szolgáltató Protolabs bejelentette gyártási és árszabási lehetőségeinek bővítését. Az elképzelést digitális gyártóhálózatukon, a Hubson keresztül valósítják meg.

A stratégiai lépéssel az ügyfelek több fejlett megoldáshoz férhetnek hozzá, minimalizálhatják kiadásaikat, növelhetik az előállított termékek számát. Két célnak is megfelel: olcsóbb tárgyak nagymennyiségű gyártásának, miközben a kis példányszámú nyomatokról, kívánság szerinti (on-demand) gyártószolgáltatásokról sem kell lemondani. Az opciók bővülnek, rugalmasabbak, egyedi céloknak is megfelelnek.

3dnyomtatas_protolabs_2.jpg

A Hubs vezetősége elmondta, hogy a szektorban még senki sem dolgozott ki hasonló digitálisgyártás-modellt. A Protolabs megoldása a szolgáltatóirodák gyorsaságának, minőségének és a globális gyártók jól ellenőrzött, elosztott hálózatának egyedi kombinációja.

A cég átfogó és részleges képet ad a gyártóhálózatán keresztül elérhető további lehetőségekről: mi valósítható meg CNC-vel, mi szerezhető be nagyobb mennyiségben, milyen volumenű projektek kivitelezhetők fröccsöntéssel, milyen mérettartományban gondolkodjanak az ügyfelek.

A Protolabs hat másik, műanyag- és fémalapú 3D nyomtatótechnológiája mellett, olcsó nyomatok gyors prototípusának elkészítéséhez most már FDM-szolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek. CNC esetében a protolabs.com, fröccsöntésnél és 3D nyomtatásnál a hubs.com oldalt kell használni.

„Az utóbbi években többezer fogyasztóval beszélgettünk, a világ különféle részeiről származtak. Sokuknak még mindig gyorsan legyártható alkatrészek kellenek a termék-innovációhoz vagy a beszállítási problémák kezeléséhez. Általános vélemény volt, hogy a mennyiségi gyártáshoz különösen egy olyan időszakban kellenek olcsóbb alkatrészek, amikor sok cég csökkentette a költségvetését. Digitális hálózatunk ezeknek az igényeknek felel meg” – nyilatkozta Rob Bodor, a Protolabs elnök-vezérigazgatója.

Címkék: szolgáltatások ipar gyártótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7018122828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása