HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Elveszett csomagok kiállítása

ferenck 2014.04.18. 08:30

Egy utazás legkellemetlenebb része, ha csomagunkat elveszítjük, rossz repülőtérre érkezik stb. Bárkivel előfordulhat, sok bosszúságot okoz, elronthatja a nyaralást.

Képzeljük el, hogy mennyire más lenne, ha csomag nélkül utaznánk, és mindent e-mailen küldenénk el a célállomásra.

Janne Kyttanen, a 3D Systems tervezője és kreatív igazgatója érdekes megoldást, a csomag és a benne lévő legfontosabb darabok 3D nyomtatását javasolja. A fájlokat e-mailben küldjük el, érkezésünkkor átvehetjük a printelt „útravalót.”

elveszetttargyak.jpg

Kyttanen „Elveszett csomag” című alkotása e gondolat jegyében fogant, a mű április 20-ig tekinthető meg egy rotterdami kiállításon. A csomag néhány tárgyat, például szatyrot, papucsot, napszemüveget és egy rövid nyaraláshoz elengedhetetlen más dolgokat tartalmaz. Egyelőre még nem nyomtatható minden szükséges darab, de a technológia fejlődésével előbb-utóbb megszűnnek az akadályok.

Az ötlet jól szemlélteti, hogy a 3D nyomtatás mennyire átalakíthatja a hétköznapokat. Könnyen elképzelhető, hogy idővel másként tervezzük útjainkat, és másként fogunk utazni is.

Címkék: design utazás 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr486048551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása