HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

2D szkeccsből nyomtatott mangafigurák

ferenck 2013.10.31. 11:30

A jellegzetes képregények, a mangák és mozgóképes változatuk, az animék a japán kultúra szerves részei. Rendkívül népszerűek a szigetországban, gyerekek és rajongók sokasága gyűjti a kedvenc hősök figuráit. A 3D nyomtatással bővültek a lehetőségek: a mangaalakok szobrocskái egyéni ízlés szerint készülnek el, módosíthatók, átalakíthatók.

oku1.jpg

E trendet támogatandó, az Emotional Brains vállalat – felhőszolgáltatás-alapú – közösségi támogatásgyűjtő platformot indított. Az Okuyuki szolgáltatással művészeknek, tervezőknek akarnak segíteni – ötletek 2D szkeccsét, fényképes illusztrációját feltöltik a honlapra, és a karakterekhez elkezdenek támogatást gyűjteni. Ha egy projekt meghatározott időintervallumban eléri az óhajtott támogatószámot, a 2D anyagot 3D CAD adattá alakítják, majd kinyomtatják és kipostázzák a mangahősök 3D szobrait. A bevétel 10 százalékát az alkotó kapja.

oku3.jpg

A platformon jelenleg tíz projekt fut, kettő érte el a megfelelő támogatószámot. Egyikük halloweeni lányfigura, a másik papnő. 18500 és 25 ezer yenbe (189 és 256 dollárba) kerülnek.

oku4.jpgoku5.jpg

Címkék: képregény szolgáltatások személyre szabás Japán felhőszámítások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr475606778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása