HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Partnerségre lépett a Zeiss és az Artec

ferenck 2024.07.01. 08:00

Az Artec a professzionális 3D szkennelés hardver- és szoftverszinten, kézi és hordozható szkennerek tekintetében egyaránt világvezető vállalata. A luxemburgi székhelyű cég 2007 óta jár élen innovatív technológiák fejlesztésében.

Legújabban hosszútávú és gyümölcsözőnek ígérkező szerződést kötöttek az optika és optoelektronika piacvezető cégével, a legendás német Zeiss-szel. Együttműködésük eredményeként a 3D adatrögzítéssel foglalkozó két vállalat új metrológiai eszközöket kínál majd a „leghaladóbb” 3D-szkennelés felhasználóknak.

3dnyomtatas_artec_4.jpg

Közös átvizsgálási módszerükkel, mérnökök a mostaniaknál is bonyolultabb, komplexebb feladatokat lesznek képesek elvégezni változatos ipari szektorokban: az autó- és a légjármű-iparágakban, a gyártásban stb.

A Zeiss és az Artec Studio szoftverek párosításával az eltérések, hibák gyorsabban kijavíthatók, folyamatok jobban automatizálhatók, növelhető a termelékenység, új ellenőrzési szabványok dolgozhatók ki, tehát számos aspektusában javítanak termékek előállításán.

Mindkét fél elégedett.

Art Yukhin, az Artec 3D elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy így „haladó” felhasználók még több opcióval fognak rendelkezni összetett feladatok kivitelezéséhez. Izgalommal várják, mi mindent fog számukra hozni a közös jövő.

A Zeiss vezetősége minden ipari területen komoly hasznosulási potenciált lát piacvezető szakértelmükben és metrológiai megoldásaikban. Az Artec-kel együttműködve nőnek a lehetőségeik.  

A partnerség a Zeiss Inspect Optical 3D-re és a Zeiss Reverse Engineeringre (visszafejtés) összpontosít. A két szoftver ideális a szkennelésről a CAD-ra (számítógéppel támogatott tervezésre) történő gyors váltáshoz. Emellett garantálják, hogy a termék megfeleljen az előírásoknak, szabványoknak.

Közvetlenül elérhető az Artec 3D-nél, a Zeisstől pedig az Airfoil és a Total Connect appokkal alakíthatók egyedire.

Az Artec szkennereit a FreeDee Printing Solutions forgalmazza Magyarországon.

Címkék: szoftver 3D szkenner FreeDee Artec

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9118434465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása