HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új MakerBot-termékek ipari és oktatási felhasználóknak fejlesztve

ferenck 2016.09.22. 11:30

A MakerBot bemutatta a professzionális Replicator+-t, a Replicator Mini+-t, valamint egy sor új terméket: profi és oktatási felhasználásra szánt 3D nyomtatás támogató szoftvereket (MakerBot Print), mobil appot és az ABS és a PLA anyagok legjobb tulajdonságait egyesítő Tough PLA nyomtatószálat.

makerbot_1.jpg

A korábban fogyasztói printerekre specializálódott MakerBot utoljára 2014-ben mutatott be ennyi új terméket. Mindkét gépet különféle körülmények között, több mint 380 ezer órán át tesztelték.

makerbot0.jpg„Kulturális váltáson mentünk keresztül a múlt évben. Fogyasztóink meghallgatása, szükségleteik megértése cégünk sarokkövei. A professzionális és az oktatói közeg szélesebb igényeinek ismerete fontos információkkal szolgált a fejlesztési folyamatokhoz. Profiknak és oktatóknak szánt új megoldásaink az ő visszajelzéseiken alapulnak” – nyilatkozta Jonathan Jaglom, CEO.

makerbot1_3.jpgA Replicator+ nem a korábbi gép továbbfejlesztett, hanem teljesen újjátervezett változata. A Mini+ szintén hasonló volumenű változásokon ment át. Mindkét gép úgynevezett „intelligens” extrúderrel működik, amely mögött kb. 160 ezer óra fejlesztés áll.

A MakerBot nyomtatókat a FreeDee forgalmazza, a Replicator+ 3D nyomtató október 31-ig jelentős kedvezménnyel rendelhető meg.

Címkék: oktatás szoftver ABS MakerBot PLA FreeDee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7611733959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása