HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Átalakul az UltiMaker márka

ferenck 2023.05.03. 08:00

A desktop 3D nyomtatás egyik globális főszereplője, az UltiMaker bejelentette, hogy a területet meghatározó két vállalat, az Ultimaker és a MakerBot tavalyi egyesülését követően, megújítja a márkát. Céljuk az additív gyártás elterjedésének felgyorsítása. Komplett asztali ökoszisztémát kínálnak hozzá: gépekkel, szoftverekkel, anyagokkal.

Az új identitás a cég stratégiai elképzeléseit, a desktop megoldások terjesztésében, új termékek bevezetésében játszott vezető szerepét tükrözi vissza.

3dnyomtatas_ultimaker_9.jpg

Az UltiMaker a gyártás és a termékfejlesztés jövőjének formálását tartja küldetésének. Ennek szellemében ügyfeleiknek világszerte kiváló minőségű technológiákat és szolgáltatásokat kínálnak.

Az új brand természetesen a két cég „örökségét”, erősségeit kapcsolja egybe. Az ipari szektorokon átívelő, határok nélküli innovációt megalapozó 3DP ökoszisztémájuk továbbfejlesztéséről biztosítják a meglévő és a leendő ügyfeleket.

Az S és Method printerek a gyártást, a termékfejlesztést és a professzionális alkalmazásokat fogják támogatni. A világ legnépszerűbb gépei közé tartozó S széria darabjai változatlanul a rugalmasságot és különböző felhasználásokat garantáló sokféle anyaggal működnek. A Method sorozattal speciális gyártóalkalmazásokra összpontosítanak, a célok elérésében a remek minőségű termoplasztikus műanyagok és a kivételes méretpontosság sokat segít.

A MakerBot folytatja oktatási tevékenységét, a Sketch sorozattal a K-12 tanulást célozzák meg. A tavaly bevezetett Sketch Large átfogó ökoszisztémája tanárnak és diáknak egyaránt előnyös. Az új márkát úgy alakították ki, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő termékeket és alkalmazásokat. Nadav Goshen vezérigazgató elmondta, hogy az utóbbi hónapokban rengeteget gondolkoztak a márka jövőjén, izgalmas lehetőségeiken, az ügyfelek viszont változatlanul a döntések középpontjában maradnak. A hardver- és szoftvertermékeket a következő egy-másfél évben brandelik újjá.

A korábbi Ultimaker és MakerBot termékeit a FreeDee forgalmazza Magyarországon, és természetesen marad is az UltiMaker forgalmazója.

Címkék: cégek MakerBot FreeDee Ultimaker UltiMaker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr118113042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása