HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kickstarter-kampányt indított egy 11 éves fiú

ferenck 2014.09.04. 08:30

3D nyomtatás és projektek közösségi finanszírozása egyre több szállal kapcsolódnak egymáshoz. A terület „crowdfunding forradalmát” mi sem szemlélteti jobban, mint hogy hetente tűnnek fel teljesen új, mindig valami különlegeset kínáló kezdeményezések.

E kezdeményezések között is egyedi egy 11 éves amerikai kisfiú esete, az „Út egy 3D printerhez” Kickstarter-kampányát augusztus második felében szülei segítségével elindító David Armstrongé. Ultimaker 2 gépre szeretne 4 ezer dollárt összegyűjteni, szoftverekkel, nyomtatóanyagokkal együtt. Modellezőképességeit fejleszthetné a technológiával. Cserébe változatos 3D tervek nyomtatását és postázását ígéri novemberig, decemberig, már amennyiben összejön a pénz.

ultimaker.jpg

A támogatók akár 1 dollárral is segíthetik, 5 dollár felett nyomtatott köszönőlapot, Eiffel-tornyot, dupla piramist és más tárgyakat kapnak, vagy ha akarják, saját .stl-fájljaikat is elküldhetik printelésre.

David a matematika, természettudományok, informatika és természetesen a 3D modellezés, valamint a számítógépes játékok iránt érdeklődik. Gépészmérnök szeretne lenni, egyetemi éveit a CalTechen képzeli el.

Címkék: crowdfunding Kickstarter Ultimaker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr396666087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása