HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Svájci-délafrikai partnerség az ipari 3D nyomtatás további térnyeréséért

ferenck 2023.08.04. 08:00

A johannesburgi 3DP specialista Solid Edge Technology és a 2014-ben alapított Sintratec partner-együttműködési szerződést írt alá. A megegyezés értelmében a dél-afrikai cég fogja elsőként forgalmazni a Sintratec rendszereit az országban.

A dél-afrikai 3D nyomtatásról ugyan kevés a hír – a legutóbbi infó az volt, hogy a Johannesburgi Egyetemen idén elkészült az ország első printelt épülete –, az viszont tény, hogy a Solid Edge Technology közel három évtizede aktív a szektorban. A tervezés és a gyártásoptimalizálás a specialitásuk, és ők forgalmazzák a GP Multi Jet Fusion rendszereit is. Portfoliójuk most újabb nagyágyúval bővült.

3dnyomtatas_solodedge.jpg

A Sintratec az első svájci fejlesztő- és gyártócég, amely szelektív lézeres szinterezéssel (SLS) foglalkozik. A poralapú nyomtatási folyamattal komplex és nagyon jó minőségű tárgyak rövid idő alatt készíthetők el.

3dnyomtatas_sintratec_1.jpg

Mivel a Sintratec rendszerei modulárisak és skálázhatók, dél-afrikai felhasználók nagyobb rugalmassággal szállhatnak be az ipari szintű additív gyártásba. A partnerség komoly lehetőség a svájci vállalatnak, hogy az afrikai kontinensen is növelje eladásait, bővítse szolgáltatóhálózatát, és hozzájáruljon a technológia gyorsabb terjedéséhez a földrészen.

A megállapodással mindkét fél elégedett, a dél-afrikai partner új lehetőséget lát benne az ország additívgyártás-piacának növelésére.

Ezek a technológiák a piaci szakadékok felett átívelő hidak. Jelenleg nincsenek ilyenek, és a Sintratec fontos szerepet játszik a megteremtésükben, plusz tökéletesen kiegészíti a dél-afrikai vállalat mostani kínálatát – magyarázza Trevor Berry, a Solid Edge Technology igazgatója és tulajdonosa.

Címkék: ipar Afrika HP szelektív lézeres szinterezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2918183331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása