HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

2023-ban hatvan százalékkal emelkedtek a Sintratec bevételei

ferenck 2024.02.19. 08:00

A svájci Sintratec bejelentette, hogy 2023 volt a cég történetének a 2014-es alapítás óta legsikeresebb éve, bevételeik ugyanis 2022-höz képest hatvan százalékkal növekedtek. A moduláris All-Material Platformmal ügyfeleiknek egyedi többanyagos (multi-material) megoldásokat kínálnak szelektív lézeres szinterezésben (SLS). Nem véletlenül számítanak a terület egyik legfontosabb szereplőjének.

A vezetőség elmondta: büszkék az eredményre, hálásak a mellettük kitartó ügyfeleknek, a partnerek globális hálózatának. Jelenleg további újításokon dolgoznak, és a jövő szintén sikeresnek ígérkezik.

3dnyomtatas_sintratec_2.jpg

2014-ben közösségi támogatással (crowd-funding) alakult startupként kezdték, és a szelektív lézeres szinterezés 3D nyomtatótechnikában ők kínálták a világ első összeszerelő-készletét. A szakma most középkategóriás SLS-rendszerek sikeres gyártójaként tekint a cégre. Az All-Metal Platformot a hatékony Sintatrec S3 nyomtatóval és különálló építőmodulokkal dobták piacra, leegyszerűsítve anyagok váltogatását és a méretezhetőséget (skálázhatóság).

Az ingadozó piaci feltételek és az ellátási lánc bizonytalansága ellenére, 2023 több új terjesztési szerződéssel mérföldkőnek bizonyult, mert a gépek a korábbinál több  ügyfélhez jutnak el.

A Sintratec tavaly lett a szinterezésben, általában a 3D nyomtatásban, valamint a hagyományos gyártásban sokéves tapasztalatokkal rendelkező ipari vezetőkből álló ColdMetalFusion szövetség tagja is – technológiáik támogatják fémek és polimerek ugyanabban a rendszerben, kötött fémporok lézeres szinterezésével történő printelését. A szövetség tagjai fémgyártásban érintett ügyfeleiknek kínálnak szolgáltatásokat, felszerelést, anyagokat és technikai szakértelmet.

A változás teljesen új szegmenseket nyit meg a benne lévő teljes potenciált mindmáig meg nem valósító fémnyomtatás előtt. A szövetség szerint az SLS növekvő bővülő mértani lehetőségeivel a fémnyomtatás legelterjedtebb technológiája, a porágyas fúzió (PBF) komoly és sokkal költséghatékonyabb versenytársa lesz.

Címkék: ipar fémnyomtatás szelektív lézeres szinterezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8018319431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása