HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Bőrápolás 3D technológiákkal és mesterséges intelligenciával

ferenck 2022.09.14. 08:00

Sohasem egyszerű megtalálni a legjobb bőrápoló terméket. Leginkább azért problémás, mert számtalan összetevőből álló számtalan cuccot szerezhetünk be a boltokban.

Másrészt a bőrápolás jó ideje már nemcsak a hölgyek privilégiuma, férfiak is egyre érintettebbek benne, körükben évente kb. nyolc százalékkal több az érdeklődő az Egyesült Államokban.

3dnyomtatas_skin0.jpg

De melyik a legjobb termék, illetve melyik egy adott személy számára a leghatékonyabb?

Egy Hongkong-székhelyű technológiai vállalat, az EveLab Insight ezekre a kérdésekre keresi a választ. Úgy tűnik, találtak egy eredményes, bőrápolást, additív gyártást és mesterséges intelligenciát összekombináló módszert.

3dnyomtatas_skin.jpg

Sok hirdetés a kvázi lehetetlent, az azonnal egészségesebb és fiatalabb bőrt ígéri. A valóság azonban nagyon más, és az EveLab ebből a másik, tényleges valóságból indult ki. Legújabb technológiájuk, az Eve V mesterséges intelligenciával kiegészített elemzőkészüléke 3D-s panorámalépet készít a bőrről.

A 3D szkennelésnek köszönhetően, a rendszer néhány másodperc alatt több bőrréteget ismer meg, így pedig átfogó, részletes képet kap, látva az adott személy egyedi tulajdonságait.

Ezekre a célokra több eszközt használnak, de a beszámolók alapján az Eve V-vel pontosabb a mérés, eredményesebb a számszerűsítés. Figyelembe veszi a bőr megereszkedettségét, a szem körüli táskákat, az arc és az áll körüli ráncokat is. A dermatológusok elégedettek vele, többek szerint megváltoztathatja a szakterületet.

Egyes nagy kozmetikai cégek, például a Dior, az LVMH, az EFFECTIM, vagy egészségügyi intézmények (Sanghaji Bőrgyógyászati Kórház) már használják is az Eve V-t.

Címkék: mesterséges intelligencia kozmetika szkennelés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7117930081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása