HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás tanfolyamok amerikai haditengerészeknek

ferenck 2022.07.06. 08:00

Az amerikai haditengerészet II MEF Innovációs Kampusza nemrég tartott két, kezdő és haladó additívgyártás-tanfolyamot több egységnek. A tanfolyamokkal a Force Design 2030 szolgáltatás-szintű modernizációs kezdeményezést és a szakterületi innovációt igyekeznek segíteni.

Aktív és tartalékos katonák egyaránt részt vettek rajtuk. Tervező (CAD) szoftverekkel és új problémamegoldó technikákkal ismerkedtek, illetve mélyítették el az ismereteiket.

3dnyomtatas_usmarin.jpg

2020 augusztusa óta a kampusz három különböző, folyamatosan továbbfejlesztett tréningverziót kínál. A mostani csúcspontja a második éves innovatívdesign-verseny volt. A katonáknak általuk ismert valóvilágbeli problémákra kellett megoldást találniuk, és tárgyakat, komponenseket gyártani hozzájuk.

A munkákat zsűri értékelte ki.

Volt közöttük egy lezuhant légi jármű személyzete által használt, könnyen reprodukálható, zsebtoll-lámpa, zármechanizmus vontató kürt konnektorához – ez megakadályozza a kábeleknek a gépjármű mozgása miatti szétválását –, nagyméretű tapintható névtábla, amellyel a rossz időjárás miatt elhasználódott névtáblát helyettesítik.

A tanfolyam befejezését követően, a tengerészgyalogosok kilenc hónapos munkahelyi képzést kapnak, majd hivatalosan is additív-gyártás specialistává válnak.

Összesen 32-en vettek részt a modernizációs törekvéseket gőzerővel támogató kampusz kurzusain. A Force Design 2030-at a jövőben is támogatják, amelyben a nemrég nyílt Stewart Nemzeti Légi Bázis Tengerészgyalogsági Innovációs Laboratóriuma oroszlánrészt vállal.

Az alapötlet az, hogy a tengerészgyalogságban sok a tehetség, és ebből profitálni kell.

Címkék: oktatás jövő katonai alkalmazások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1517874961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása