HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Óceániában is terjeszkedik egy svájci nyomtatógyártó

ferenck 2022.06.07. 08:00

A Sintratec szelektív lézeres szinterezéssel (SLS) működő asztali 3D nyomtatók fejlesztésére, gyártására és forgalmazására specializálódott svájci cég. 2014-ben, egy sikeres közösségi finanszírozás (crowdfunding) projekt után dolgozták ki az első rendszerüket.

A pénz egy hónap leforgása alatt összejött rá, és még ugyanabban az évben, a nemrég alapított cég technológia kategóriában első lett a SwissUpStart startup-versenyen.

3dnyomtatas_sintratec.jpg

Azóta folyamatos a növekedés, például a Sintratec építette Svájc első és egyetlen ipari SLS-rendszereit. Gépeiket a világon szinte mindenhol árusítják, legutóbb a Melbourne-höz közeli székhelyű Project 3D-vel való partnerség eredményeként Ausztráliával és Óceániával bővült a terjesztési hálózat.

A Project 3D csapata végigvezeti az ügyfeleket a 3D nyomtatás teljes skáláján. A 3D-s terméktervezéstől a 3D szkennelésig, a például régi alkatrészek printelésében meghatározó szerepet játszó visszafejtésig (reverse engineering) szinte minden témakörben segédkeznek.

Évek óta változatos technológiai területeken kínálnak megoldásokat, rendszereket. Portfoliójuk most a Sintratec szelektív lézeres szinterező rendszereivel bővült.

A partnerséggel tovább bővült a svájci vállalat globális értékesítőhálózata. Az ausztrál partner jóvoltából most már a távoli Óceániában is érintettek, termékeiket ott is árulják.

Június 7. és 10. között például a 3D a Sydneyben megrendezésre kerülő Ausztrál Gyártóhéten mutatja be a Sintratec cuccait.

Természetesen az ausztrál partner szintén elégedett. Chris Fitzgerald vezérigazgató külön kiemelte, hogy mennyire egyszerű használni ezeket a rendszereket, és milyen jó minőségűek a nyomatok.

Címkék: nyomtatók Ausztrália szelektív lézeres szinterezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7317848369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása