HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hat új nyomtatott húspótló fogás

ferenck 2021.08.31. 08:00

A húsalternatívákkal foglalkozó izraeli Redefine Meat nem árul zsákbamacskát, már a startup neve magáért beszél. Valóban újra akarják definiálni a hús fogalmát, egész pontosan az azt helyettesítő növényi alapú termékekkel próbálják ugyanazt a gasztronómiai élményt elérni. Ételfantáziáik nevei szintén magukért beszélnek: Redefine Burger, Redefine Kebab…

A húspótlékok ipari szegmensét megcélzó cég hat új terméket mutatott be, és már a kaják stílusos csomagolásával is a tömegpiacot kívánják meghódítani. Jó jel számukra, hogy július elején a Happiness Capital, a Hanaco Ventures és más kockázatitőke-befektetők 29 millió dollárnyi támogatást szedtek össze nekik, amelyet részben a portfolió bővítésére fordítottak.

3dnyomtatas_redefinemeat0_1.jpg

A friss változatában 170 grammos Redefine Burger, a mediterrán ízvilágot idéző Redefine Kebab, a Redefine Sausage, a rendezvények kínálatához jól passzoló Redefine Cigars, a marhahúst átértelmező Redefine Beef és a sokoldalú New-Meat az új termékek.

A vállalat Alt-Meat ipari 3D nyomtatóival, szabadalmaztatott digitális gyártótechnikával állít elő kiváló minőségű növényi alapú, a hagyományos állati eredetű húsoktól megkülönböztethetetlen élelmiszereket.

3dnyomtatas_redefinemeat_1.jpg

Eshchar Ben-Shitrit társalapító-vezérigazgató elégedett a befektetésekkel. Elmondta, hogy sokkal több és gyorsabban jött, mint amit akárcsak egy éve elképzeltek.

„Nagyon fontos lépés afelé, hogy 2030-ra a világ legnagyobb alternatívhús-vállalatává váljunk” – nyilatkozta.

A Redefine Meat bejelentette még, hogy stratégiai megállapodást kötöttek a prémiumkategóriás húsbeszállító, szintén izraeli Best Meisterrel. A megegyezésre a világ legnagyobb alternatívhús-tesztelő, két cég által szervezett rendezvényének sikere után került sor. A termékeket „vakon” kóstoló húsevők kilencven százaléka (!) elégedett volt.

„Meg akarjuk változtatni azt a hitet, hogy a finom hús csak állati eredetű lehet. Minden egyben van a koncepció valósággá válásához: kiváló minőségű élelmiszerek, stratégiai partnerségek a világ minden részéről, épülőben lévő nagyméretű gyártószalag, és az első Alt-Meat ipari nyomtatók” – magyarázza Ben-Shitrit.

Címkék: ételnyomtatás Redefine Meat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9916639168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása