HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kényelmesebb a részben nyomtatott cipő

ferenck 2021.06.21. 08:00

A harvardi kutatók által 2014-ben alapított Voxel8 egyedi szín az additív gyártás palettáján. Harmincnál több, strukturális és funkcionális anyagok nyomtatásával kapcsolatos szabadalmat jegyeznek; főként a design, a lábbelik és okos textíliák területén alkalmazható többanyagos (multi-material) digitális gyártótechnológiákat dolgoztak ki.

A Wolwerine Worldwide ikonikus márkája, a Hush Puppies tovább népszerűsíti a Voxel8 megoldásait, legújabb cipőjük középtalp-része ugyanis 3D nyomtatással készül.

3dnyomtatas_cipo_3.jpg

A 3DP-nek köszönhetően ezek a cipők kényelmesebbek lesznek, jobban alkalmazkodnak a lábhoz, és hosszabb ideig megmaradnak, mint a hagyományos módszerekkel gyártott darabok.

A több mint hatvan esztendeje kitalált brand vezetői örülnek az együttműködésnek. Elmondták, hogy történetük során mindig nyitottak voltak az innovációra, és folyamatosan újra fel akarják találni „a” kényelmes cipőt.

Az elmúlt hatvan év után a következő hatvan évre is gondolnak ezzel a koncepcióval.

A kényelemre összpontosító életvitelhez és „lábbeli kifejeződéséhez” olyan fogalmak kapcsolhatók, mint a szórakozás és az optimizmus. A Voxel8 technikája komoly segítséget nyújt abban, hogy a vásárlók továbbra is ezt gondolják a Hush Puppies cipőkről.

„A pontosan beállított mechanikai tulajdonságokkal rendelkező rácsszerkezeteinket a nyomás, ütések fokozottabb tompítása miatt használják középtalp-betétekhez. Hagyományos habszivacs-szerkezetekkel összehasonlítva, 100 ezer ciklus után vastagságuk negyedannyit változott, a nyomást pedig majdnem ugyanúgy kezelik, mint új korukban. Méretezhető és fenntartható technológiánk megváltoztatja a lábbelik tervezését és gyártását. Rövidebb a tervezésre fordított idő, nem kell külön szerszámokat készíteni. A szoftveren alapuló digitális gyártással lehetővé válnak a jövő olcsóbb és személyre szabottabb megoldásai” – nyilatkozta Travis Busbee, a Voxel8 társalapító- vezérigazgatója.

Címkék: cipő multi-material

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3316598052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása