HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

PyroGenesis: nyomtatópor-gyártó a New Yorki tőzsdén

ferenck 2021.03.23. 08:00

A montreali PyroGenesis portfoliója szerteágazó: védelmi, bányászati, fémfeldolgozó, olaj és gáz, környezetvédelmi és additív gyártóipari cégeknek kínál high-tech megoldásokat.

Március 11-től pedig hivatalosan is jelen van a NASDAQ részvénypiacon. Az azt megelőző egy évben a cég papírjai a kanadai tőzsdén is kifejezetten jól teljesítettek.

3dnyomtatas_pyrogenesis.jpg

„Izgalmas mérföldkő a vállalat történetében, jó ideje terveztük, és dolgoztunk közösen rajta. Büszkék vagyunk, hogy NASDAQ tagok lettünk, és várjuk a neves platformon való kereskedést. Részvényeinket mostantól két nagyobb tőzsdén jegyzik, és arra számítunk, hogy a pénzügyi közösségen belül a PyroGenesis ezzel még láthatóbbá válik, ugyanakkor potenciális ügyfeleink körében is jobban fogják ismerni a termékkínálatunkat” – nyilatkozta elégedetten P. Peter Pascali, a PyroGenesis elnök-vezérigazgatója.

Cégét a plazmaatomizáló technológia, az additív gyártóiparban népszerű Ti64 nevű titánpor-gyártás legfejlettebb folyamatának feltalálójaként tartja nyilván a szakmai közvélemény. Manapság már világviszonylatban is ők számítanak az egyik kulcsszereplőnek.

Ez azért lehet így, mert folyamatosan és nagymértékben növekszik a csúcsminőségű atomizált fémporok iránti kereslet. Az ok elég egyértelmű: a kereslet növekedése az additív gyártószektor térhódításának egyenes következménye. A PyroGenesis 2019-ben alapított is egy, kizárólag erre a területre fókuszáló leányvállalatot (PyroGenesis Additive).

Mivel nagyon komoly a benne lévő potenciál, a nyomtatópor-gyártás kapóra jött a cégnek, újrapozícionálta magát vele az üzleti világban. 2018-ban csúcstechnológiával felszerelt fémpor-előállító üzemet nyitottak, ott folyik a gyártás. Termékeiket főként a légjármű-ipari és a biomedikális szektor egyre több 3D nyomtatást használó vállalatai, szervezetei vásárolják.

Titánporukat hamarosan az európai piacon is terítik, az Aubert & Duvallal ezért lettek partnerek.

Címkék: tőzsde titán fémnyomtatás fémpor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3516471112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása