HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Különleges nyomatokat kínál egy connecticuti szolgáltatóiroda

ferenck 2021.02.12. 08:00

A Connecticut állambeli InterPRO 3DP szolgáltatóiroda prototípuskészítéstől a CNC-ig, sebészeti műtéteket előkészítő printekig, változatos kínálattal fogadja ügyfeleit. Három új Origin One gép beszerzésével, nyomataik száma idén minimum megtriplázódik.

Az Origint tavaly decemberben vásárolta fel a Stratasys, One printereiket 2019-ben mutatták be. A felvásárlással a Stratasys bővítette polimeres additív gyártás portfolióját. Az Origin programozható polimerizáció technológiája kifejezetten a tömeges nyomtatást támogatja, amelyre egyre nagyobb az igény.

3dnyomtatas_interpro.jpg

Az InterPRO igyekszik követni a trendet. 2020-ban egyetlen Origin One gépükön valamivel több mint 5 ezer nyomat készült el. A három új printerrel már januárban 2 ezret gyártottak le, éves szinten pedig akár a 40 ezret is elérhetik.

Printjeik többsége végfelhasználásra készült. Szolgáltatásaik népszerűek, így a döntést könnyen meghozták. Mivel az Origin gépein remek tulajdonságú anyagokkal dolgoznak, és a végeredmény túlmutat az átlagos, hőre keményedő darabokon, a vezetőség nyerő kombinációról beszél.

A cég a Stratasys partnereitől szerez be sok anyagot, például az egészen magas hőmérsékletet is jól tűrő Henkel IND403-at vagy a repülőgép-minőségű 3955-öt. Klienseik a kedvező minőség-ár arány, és ebből kifolyólag, az ipari alkatrészek középszériás gyártására való tökéletes alkalmassága miatt voksolnak az Origin One-ra.

A Stratasys Origin One P3 munkafolyamatában fényt, hőmérsékletet és más tényezőket pontosan összehangolnak, hogy erősen térhálósított, hőre keményedő nyomatok készülhessenek. A jól megtervezett anyagok, a gyorsaság, a minőségi felület, a konzisztencia eléri a fröccsöntött darabok szintjét. A gépekkel az InterPRO komplexebb, „tömegesen egyedibb”, kívánság szerint (on-demand) kialakított nyomatokat kínál, és minden bizonnyal az ügyfelek száma is jelentősen nőni fog. Nehezen formálható, körülményesen megmunkálható tárgyakhoz az Origin One gépek ideális printerek, ráadásul a Covid-19 nyers valóságában egyre nagyobb a 3D nyomtatás iránti igény.

Címkék: szolgáltatások nyomtatók Stratasys nyomtatóanyagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6916421790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása