HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Izraeli-dél-koreai együttműködésben nyomtatnak áramköröket

ferenck 2020.02.05. 08:00

A Szitakötő (Dragonfly) nyomtatójáról és az azt megalapozó speciális technológiájáról ismert izraeli Nano Dimension a dél-koreai Chungbuk Technopark (CBTP) innovációs csomóponttal, többéves együttműködésben az elektronikai gyártófolyam-láncot igyekszik finomhangolni.

A közös munkából a helyi elektronikai ipar profitálhat, fogyasztói, szállítási, energetikai, egészségügyi és intelligens hálózati (dolgok internete, IoT) termékek várhatók.

3dnyomtatas_nanodimension_2.jpg

A 3D nyomtatásba is komoly összegeket invesztáló dél-koreai kormány által támogatott nonprofit szervezet 15 éves tevékenységének az ipari és az akadémiai szereplők együttműködése a mozgatórugója, míg a 2014-ben alapított Nano Dimension a jelen egyik leginnovatívabb 3DP vállalata.

Beágyazott, többrétegű elektronikai darabok nyomtatásához kínálnak hardvert, szoftvert, anyagokat, szakértelmet.

3dnyomtatas_nanodimension0_1.jpg

Első közös termékük egy, a dolgok internetéhez kapcsolódó kommunikációs eszköz volt, de kondenzátort és egyéb kütyüket is jegyeznek már együtt. A technológia a miniatürizáció trendet követi, nagyon sok tér és tömeg spórolható vele.

„Folyamatosan dolgozunk ki izgalmas új alkalmazásokat, fogyasztóinknak az elektronikatervezés és -gyártás naprakész megoldásait kínáljuk. Fogyasztóinkkal és partnereinkkel együttműködve, a két fél szakértelmét összekombinálva alakítjuk ki az elektronikus termékek következőgenerációs additív gyártótechnológiáját” – nyilatkozta Amit Dror, a Nano Dimension vezérigazgatója.

Song I. Hun, a CBTP Félvezető IT Központ igazgatója szintén elégedett, szerinte az együttműködéssel még jobban fellendül az egyébként is a világ egyik élenjárójának számító dél-koreai fogyasztói elektronika szektor.

Címkék: elektronika áramkör Dél-Korea

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1815270624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása