HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Huszonkét százalékkal nőttek a Nano Dimension bevételei

ferenck 2023.10.31. 08:00

Az izraeli Nano Dimension az additív gyártással készült elektronikai készülékeke (additively manufactured electronics, AME) egyik vezető beszállítója. A vállalat a többdimenziós polimer, fém- és kerámia-alapú nyomtatásban, 3D printerek fejlesztésében szintén a világ élenjárói közé tartozik.

Legújabb pénzügyi beszámolója alapján, a cég 2023 harmadik negyedévében 12,2 millió dollárral, azaz huszonkét százalékkal növelte bevételeit 2022 azonos periódusához képest. 2023 első kilenc hónapjában 41,9 millió dollárral, azaz harminchárom százalékkal több bevételt könyvelhettek el, mint 2022 első három negyedévében.

3dnyomtatas_nano.jpg

A vezetőség elmondta, hogy a siker titkát részben az akvizíciók szinergiaszerű megközelítésében látják. Versenytársaik kihívásokkal teli makrokörnyezetről tájékoztatják a közvéleményt, és ugyan egyetértenek velük, hangsúlyozzák: teljesítményük, az organikus bevételnövekedés, vezető szerepük stratégiájuk, üzemeltetési szakértelmük és összességében a csapat komoly érdeme.

Az utolsó negyedévben nagyon fontos értékesítéseket végeztek vezető iparági ügyfelek számára. Munkafolyamataikra való tekintettel, újabb stratégiai kapcsolatokra számítanak, és bizakodnak, hogy növekedési szempontból 2023 lesz a vállalat legjobb éve.

Hangsúlyozzák, hogy az anyag előzetes becsléseken alapul, és a jelenleg elérhető adatokból állították össze. A végeredmények eltérhetnek az előzetes becslésekben szereplő számoktól.

A fenti eredmények mellett, a Nano Dimension megosztotta, hogy az egyik tárolójában lévő készítményei megsérültek a Hamasz október hetedikén Izrael ellen elkövetett terrortámadása során. A cég szerint a támadás és a veszteség nem lesz hatással a beszállítói láncra, az ügyfelekkel folytatott kapcsolatokra. A Nano Dimension biztosítása eleve kizárja a különösebb pénzügyi hatásokat.

Címkék: elektronika Nano Dimension

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5418236185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása