HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D szkenneléssel újít a Mark & Spencer

ferenck 2019.05.31. 07:00

A Founders Factory globális akcelerátor és inkubátor olyan nagynevű befektetőket tud soraiban, mint a L’Oreal, az easyJet, a Guardian Médiacsoport, az Aviva, a Holtzbrinck, a CSC és a Mark & Spencer (M&S). Évi 35 startupba fektetnek be, terveik szerint minden évben 13-at újat alakítanak. Mostani portfóliójukban 95 startup mellett szerepel az akcelerátor és 22 mellett az inkubátor szó.

A Factory, egész pontosan a Mark & Spencer most egy orosz startupba, a 3D szkenneléssel foglalkozó Texelbe invesztált; a befektetett összeg (egyelőre) nem nyilvános.

3dnyomtatas_texel.jpg

A cég két testszkennert épített: a Portal BX-et és a Portal MX-et. A technológia több ország bevásárlóközpontjaiban és boltjaiban sikeres. A szoftver szintén saját fejlesztés, a rendszert pedig az teszi egyedivé, hogy bármilyen 3D szenzor felszerelhető rá.

A fogyasztó bevásárlás közben, ruhák ajánlásakor használhatja a szkennelés eredményeként létrejött fotorealisztikus avatárokat. Száznál több mérést végeznek, és a mért adatokkal együtt az illető stíluspreferenciáit szintén rögzítik az adatbázisba.

A Texel 90 ezernél több színes testszkent tartalmazó könyvtára kategóriájában a világ egyik legnagyobbika.

„A cég technológiája sok izgalmas lehetőséget nyit meg számunkra. Az értékesítés egyrészt változik, másrészt minden eddiginél gyorsabban változik. A Texelhez hasonló cégekbe történő beruházásokkal pontosan e változások középpontjába kerülünk, és lehetőségünkben áll fogyasztóinkat újféleképpen ösztönző eszközök tesztelésére, kipróbálására” – nyilatkozta Paschal Little, az M&S Öltözködés és Otthoni Technológia részlegének vezetője.

„Az offline és az online bevásárlást egyaránt leegyszerűsítő, ugyanakkor személyesebb, gazdagabb élménnyé tevő termékeket fejlesztünk” – jelentette ki elégedetten Szergej Klimentyev, a Texel társalapítója.

Címkék: ruhatervezés 3D szkenner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3314868886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása