HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Két új printert mutatott be a barcelonai BCN3D

ferenck 2018.10.02. 08:30

A nemzetközileg elismert nyílt forrású 3D nyomtatógyártó barcelonai BCN3D újgenerációs két-extrúderes FFF printereket mutatott be. A két-extrúderes architektúrát 2015-ben vezették be, és (többek között) két eltérő színben történő printelést tesz lehetővé. Az architektúrát ráadásul a szintén 2017-ben bevezetett két új nyomtatási móddal (tükör, megkettőzés) a korábbinál is hatékonyabbá tették.   

A Sigma R19 és Sigmax R19 új extrudáló rendszere különböző csúcsminőségű hardver- és szoftveres összetevőinek, például a két géppel egyszerre bevezetett új szeletelő szoftverének (Cura 2.1.0), átalakított grafikus felhasználói felületének köszönhetően kivételes teljesítményt nyújt.

3dnyomtatas_sigma_1.jpg

A Sigma R19 desktop gép könnyen kezelhető, nagy felbontásban is egyszerűen és hatékonyan hozhatók létre vele többanyagos (multi-material) részek. A professzionális Sigmax R19 a gyártókapacitásukat növelni akaró, illetve ipari minőségű részeket előállító gyártóknak ajánlott.

A hotend rögzítő mechanikákat a terület globális specialistája, a londoni e3D™ optimalizálta, ami egyben garancia a legmagasabb szintű minőségi szabványra, különféle környezetekben történő megbízható extrudálásra, ráadásul az új hotendek teljesen kompatibilisek az összes korábbi Sigma és Sigmax géppel. A fúvókák mérete 0,3 és 1 milliméter között van.

3dnyomtatas_sigma0.jpg

A nyomtatószál jelenlétét detektáló szenzor mindig időben előrejelzi, hogy mikor fogy ki a filament, amivel meg is oldja a 3D printelés egyik legbosszantóbb problémáját, és persze a felhasználóknak is sok időt és pénzt spórol meg.

A teljes színű (full-color) érintőképernyővel, az új grafikus felhasználói felület jóvoltából sokkal folyamatosabb és problémamentesebb a munka.

Az ipari minőségű nyomtatószálak a BCN3D teljes portfolióját lefedik: PLA, ABS, Nylon, PET-G, PVA, TPU, kompozitok és szénszál.

A korábbi Sigma vagy Sigmax gépekkel (Original, R17) rendelkező felhasználók novembertől az R19 csomaggal frissíthetik, javíthatják printereiket.

Címkék: nyomtatók nyomtatóanyagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2214272005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása