HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A GE 2016-ról, az additív gyártás iparosítási terveiről

ferenck 2017.01.24. 11:30

A General Electric (GE) beszámolója alapján 2016-ban a 2015-höz képest 5 százalékos növekedést jelentő 123,7 milliárd dollár volt a bevétel.

ger0.jpg

A jövőben a jelenleginél is nagyobb szerepet szánnak a 3D nyomtatásnak. Ezt támasztja alá a Concept Laser és az Arcam AB rekordösszegű tavalyi felvásárlása. Friss híresztelések szerint a portfolió hamarosan újabb 3DP-vállalattal bővül, amely akár a 3D Systems is lehet… A GE mindenesetre nem kommentálta a pletykát.

ger.jpg

A technológia leglátványosabb használata a GE repülési részlege, ahol sugárhajtóművön is dolgoznak, ugyanakkor más területeken, például az energetikában, azon belül az olaj- és gázszektorban szintén alkalmazzák, illetve tervezik alkalmazni a 3D nyomtatást.

Címkék: repülőgép energiaellátás GE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1112148463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása