HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

DogBot, az életre kelt játékkarakter

ferenck 2016.09.19. 14:30

A Microsoft legutóbbi akció-kaland videojátéka, a két év fejlesztés után szeptember 13-án kiadott ReCore főszereplője Joule Adams mérnök, egy távoli kolónia egyetlen túlélője. Robotcsapat segítségével kell kitalálnia, hogy mi történt a többiekkel. DogBot Mack az egyik segítő.

A játék sokak, köztük a birminghami RoboChallenge figyelmét is felkeltette. A kreatív PR-megoldásairól ismert cég korábban a Samsung terepjáró fényképezőrobotja, a Marsjáró által inspirált NXRover fejlesztésében vállalt oroszlánrészt – a kamerabot kialakításához 3D nyomtatást használtak. A BBC újraélesztett Robot Wars programjához szintén építettek gépeket: Sir Killalot, Matilda, Shunt, Dead Metal.

dogbot.jpg

A ReCore-ra is készültek, közel ezer óra nyomtatással a külső páncélt és a bot mozgásáért felelős 16 motort dolgozták ki, utána pedig kézzel lefestették a részeket. Nagyon sok munkájuk volt vele, hiszen a nyomtatáson kívül a motorok programozását, az összeszerelést stb. is el kellett végezniük. Mack „életre keltéséhez” az eredeti CAD-modellek szolgáltak alapul.

dogbot0.jpgdogbot1.jpgdogbot2.jpgdogbot3.jpg

Címkék: játék robot Microsoft játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1811719209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása