HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új nyomtatóanyagok az Ultimakertől

ferenck 2016.09.05. 14:30

A 3D nyomtatóiról ismert Ultimaker bővíti nyomtatóanyagainak körét. Négy új anyagát professzionális használatra szánja, tekercsenként áruk 59.95 és 69.95 dollár között mozog. Jobban ellenállnak a hőhatásoknak, magas hőmérsékletnek, vegyi összetételük és mechanikai tulajdonságaik tekintetében is masszívak. Ilyen jellegű nyomtatószálakat eddig csak más platformokon és prémium árkategóriában lehetett beszerezni, most viszont már alacsonyabb áron is hozzáférhetők.

ultimaker_1.jpg

Az Ultimaker CPE+ (ko-poliészter) 100 fokot is kibír, vegyileg szintén ellenáll, kemény és stabil. Az Ultimaker PC (polikarbonát) jobb minőséget garantál, 110 fokig ellenáll a hőhatásoknak, mechanikailag nagyon erős és kemény. Az Ultimaker Nylon (poliamid) szinte horzsolhatatlan, és eleve úgy tervezték, hogy jól bírja a párát, nedvességet. Az Ultimaker TPU 95A-t (hőre lágyuló poliuretán) kevésbé rugalmas alkalmazásokra fejlesztették, szinte törhetetlen és rendkívül masszív.

Az Ultimaker 3D nyomtatók hivatalos hazai forgalmazója a FreeDee Printing Solutions.

ultimaker-3d-nyomtatok-budapest.png

 

ultimaker0.jpg

 

Címkék: nyomtatóanyagok Ultimaker nyomtatószálak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7011675589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása