HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Indiai technológiai intézet a 3D nyomtatásért

ferenck 2016.08.23. 11:30

A 2008-ban alapított Hyderabadi Indiai Technológiai Intézet (IITH) igazgatója, UB Desai elmondta, hogy a következő két évben 15 millió dollárnyi összeget fektetnek 3D nyomtatásba, „dolgok internetébe” (IoT), 5G szélessávba és tisztaenergia-tárolásba. A 3DP-t illetően bővíteni kívánják lehetőségeiket, ezirányú tevékenységüket.

Egyrészt jelentős mennyiségű eszközök (printerek, nyomtatóanyagok stb.) beszerzésével, szakértők alkalmazásával a diákok jobban elsajátítják a technológiát. Másrészt kutatási projektekkel az ipar számára dolgoznának ki új megoldásokat, amivel az intézmény felkerülhetne a 3DP világtérképére.

hyderabad.jpg

A 3D nyomtatás tökéletesen kapcsolódik az IITH filozófiájához, amit Desai össze is foglalt: „ma az köti le legjobban a diákokat, ha csinálnak valamit, nem pedig, ha ülnek a teremben, és egy óra hosszat beszélek. Tíz perc után kikapcsolnak. Olyan teret vagy valamilyen rendszert akarunk létrehozni, amihez sokkal több aktivitás kell. Alapelveket, elméleteket, fogalmakat, bármit megtanulhatunk, de cselekedve, játszva és alkotva teremtünk ideális harmóniát a gyakorlati és az elméleti részek között.”

Címkék: oktatás India

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7211357310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása