HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Fejlesszünk robotokat a 21st Century Robot online tervezőjével

ferenck 2016.07.12. 11:30

Brian David Johnson, az Intel jövőkutatója szerint ahogy a jelen fiataljai nem tudják elképzelni okostelefon nélkül az életet, úgy a közeljövő ifjainak a robotok fogják jelenteni ugyanezt. Ezért támogatja teljes mellbedobással a több mint tízéves 21st Century Robot projektet, amely bárki számára lehetővé teszi a robottervezést és nyomtatást.

Johnson és az Intel csapata eddig bétacsomagokat tervezett nyílt forrású robotjukhoz. A következő fázissal viszont a technológia széleskörű elterjedését kívánják felgyorsítani, és a brit Digital Forming céggel ehhez dolgoztak ki online tervezőeszközt.

jimmy.jpg

A tervezővel személyre szabhatják, .stl fájl formátumban online közkinccsé és nyomtatásra késszé tehetjük munkánkat. Az egyediség nagyon fontos, mert Johnson szerint minden robothoz ugyanúgy személyiséget kell társítani, mint ahogy mi is különbözünk egymástól. Miután nevet adtunk a gépnek, különféle személyiségjegyek, testformák, arckifejezések, kiegészítők stb. gondos kiválasztásával folytatjuk. Ezt követően már csak a nyomtatás (és persze a szükséges elektronika beszerzése, beszerelése) marad hátra.

jimmy0.jpgjimmy1.jpg

Címkék: jövő robot nyílt forráskód személyre szabás Intel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr458881392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása