HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Két új nyomtatószálat mutatott be a Ninja Tek

ferenck 2016.01.07. 11:30

A NinjaFlex szeptemberben jelentette be egy külön részleg, a 3D nyomtatóanyagokra specializálódott Ninja Tek indulását. Az autó- és más iparágaknak alkatrészeket és egyéb alapanyagokat beszállító nagyvállalattól részéről egyáltalán nem volt meglepő ez a lépés.

Az őszi bejelentést azzal egészítették ki, hogy a CES 2016-on új nyomtatószálakat mutatnak be. Megtörtént: kettővel (Cheetah, Armadillo) ismerkedhet meg a szakmai és az érdeklődő közönség.

A Cheetah gepárdot jelent magyarul, és nevéhez hű is: a rugalmas poliuretánnal gyorsabb a nyomtatás, mint más rugalmas anyagokkal, és a rétegek is remekül tapadnak egymáshoz. Nagyon részletesen kidolgozott nyomatokhoz ajánlják. A képen látható „templomerőd” printelése például csak 19 óráig tartott. Egyelőre még nem vásárolható meg, január végétől lehet megrendelni.

ninjatek_1.jpg

Az Armadillo az eddigi sikereit rugalmas matériáival elérő Ninja Tek első merev anyaga. Páncélos névrokonához hasonlóan nehéz eltörni, kárt okozni benne. Rendkívül tartós, olajnak, zsírnak és vegyszereknek is ellenáll, így ideálisnak tűnik ipari alkalmazásokhoz. Rögtön a Cheetah után, február elejétől rendelhető meg.

A NinjaFlex és a Semi-Flex népszerűsége alapján valószínűnek tűnik, hogy a Ninja Tek új anyagait is hamar megkedvelik.

Címkék: CES nyomtatóanyagok nyomtatószálak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr528247110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása