HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Next2future

ferenck 2015.11.05. 11:30

Egyre népszerűbb Indiában, különösen Új-Delhiben a 3D nyomtatás. Már nemcsak az ipari szektort érdekli, hanem főként a MiniMe-k, nyomtatott szelfik jóvoltából a populáris kultúrát is megérintette az additív gyártás.

A helyi 3DP szektor egyik meghatározó szereplője, a 2014-ben alapított Next2future neve mindent elárul. A cég tevékenysége több területre irányul; a sikert a TwinMe nyomtatott szelfiszolgáltatás (Artec szkennert használnak hozzá) alapozták meg.

india1.jpg

A szelfiknél is érdekesebb tevékenységük a Crayon 3D. Lényege, hogy gyerekrajzok alapján teljes színvilágban készítenek 3D nyomatot belőlük. A folyamat maximum 10 napig tart, kb. 10 centi magas szobor a végeredmény (ez a szabvány).

india2_1.jpg

„Gondolj bármit, nyomtass bármit” – vallják.

india3_1.jpg

A Printify kezdeményezéssel építészirodákat, medicinát, régészetet és sok más területet céloznak meg, a prototípuskészítéstől kezdve más szolgáltatásokig bezárólag sok szektort lefednek.

Komplex tevékenységükkel rengeteget tesznek a technológia indiai térhódításáért.

Címkék: India szelfi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr978050732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása