HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az első szexi virtuálisvalóság-sisak!

ferenck 2015.08.27. 11:30

Masaharu Ono Shapeways designer körülnézett a weben, és egyetlen tetszetős VR-sisakot sem talált. Szinte az összes úgy néz ki, mint a monstre fülhallgatók: masszívak, darabosak.

vr1_2.jpg

Eldöntötte, hogy ha nincs szép headset, akkor csinál egyet, és így is tett, megtervezte az okostelefonnal használandó, nyomtatható „Virágot”, ami valóban esztétikus darab. Elmondása szerint a természet inspirálta, de az Alien-tervező legendás Giger hatása is tetten érhető.

vr2_2.jpg

A nejlon műanyagból álló sisak sokkal könnyebbnek tűnik, mint a médiában látható darabok. Ha esetleg szeretnénk egyet, megrendelhetjük, bár a 10 ezer dolláros ár sokakat elriaszthat.

vr3.jpg

Jó hír, hogy van köztes megoldás. Ha drágálljuk a 10 ezer dollárt, viszont szabványsisakot sem szeretnénk, jó választásnak tűnik a szintén okostelefonra tervezett ötszáz dolláros Takotsubox. Azt is Ono tervezte.

Címkék: virtuális valóság Japán Shapeways

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr217686578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása