HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Környezetbarát versenyautó

ferenck 2015.04.02. 08:30

Nyomtatott versenyautón általában játékautókat értünk, a 2012-es Le Mans-i megmérettetésen debütált DeltaWing Race viszont minden, csak nem játék. Azóta sok pályán megfordult, tavaly például az Egyesült Államok és Kanada által szervezett Egyesített Sportautó Bajnokságon is részt vett.

deltawing.jpg

Fejlesztői mindig radikálisan új designban gondolkodtak. Az autó tömege feleannyi, mint a riválisoké, de más jellemzői is azt szemléltetik, hogy a konstruktőröket a teljesítmény mellett a környezetszennyeződés csökkentése vezérli: kevesebb üzemanyagot használ, kevesebbszer cserélik a gumikat a versenyeken.

deltawing2.JPG

A 2012-es bemutatkozás óta teljesen újratervezték, a gumik mellett a motorja is más lett. Mivel versenyek között nincs sok idő, a fejlesztőknek mindig gyorsan kell megvalósítaniuk a változtatásokat. Az új motor 81 nap alatt készült el, több nyomtatott alkatrésszel, például a hengereket levegővel ellátó szívócső-vezetékkel.

Címkék: sport autó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr187327500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása