HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hatalmas kamu Rolexet nyomtatott egy Thingiverse-felhasználó

ferenck 2015.01.19. 14:30

Egyelőre „work in progress”, úgyhogy sok minden változhat rajta, viszont vastagságra már így is monumentális, közel 18 centis a Francfalco nicket használó Thingiverse-user Rolex-szerű, természetesen logó nélküli (MakerBot és Ultimaker 2) gépeken nyomtatott órája. Nem mondta ki, hogy honnan merített, de a design egyértelmű, nehéz lenne összekeverni egy másik márkával.

rolex1.jpg

Mielőtt bárki kedvet kapna otthoni Rolex-barkácsoláshoz, nem árt tudni, hogy a 131 részből álló hatalmas órát nem kezdő 3D nyomtatásrajongóknak találták ki, komoly gyakorlat kell hozzá, plusz a részeket különleges ragasztóval kell összerakni.

rolex2.jpg

Francfalco 30 óra hosszat nyomtatta a kamu Rolexet, 50 méternél több 3.0 PLA szálat (Faberdashery-t) használt hozzá, „blingbling” arany, robotezüst és klasszikus fekete színekben. Legalább 0,2 milliméter rétegszélességet javasol.

rolex3.jpg

A Thingiverse-en egyébként mindenről részletes információt ad.

Címkék: óra PLA Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr887086293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása