HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Szexrobot

ferenck 2015.01.06. 11:30

A digitális megoldások, világháló és 3D nyomtatás fejlődésével, szex és high tech összekapcsolódását már rég nem olyan megmosolyogtató termékek jelentik, mint például az 1990-es évek egyes virtuálisvalóság-kísérletei. Az évi 15 milliárd dolláros piac jelzi a virtuálisszex-termékek iránti komoly igényt. A tendencia megfordulására aligha, sőt, inkább újabb darabokra, például szexrobotokra számíthatunk.

Cesar Vonc, francia művész pont egy ilyen robot koncepcióját dolgozta ki, 2014-ben meg is nyert vele egy robottervező versenyt. A nyomtatható gép bonyolult belsejének és játékszerű külsejének modellezéséhez Cinema 4D szoftvert használt, a renderelést Octane-nel végezte.

sexrobot.jpg

Míg a legtöbb robottervet olyan funkciókhoz dolgozzák ki, mint tárgyak szállítása, takarítás és hasonlók, Voncnak ki kellett találnia valamit a szexuális reprodukciót garantáló – garantáló? – digitális-mechanikus rendszerre. Élve az alkotói szabadsággal, meg is tette.

Művét a „következő évszázad új találmányaként” írja le, és talán nem is téved nagyot. Már előtte több kutató és szakértő prognosztizálta, hogy a jövő robotjait markánsabban meghatározza a szexualitás, amire oda kell figyelni külsejük kidolgozásakor.

A technológiai növekedést és a 3D nyomtatás elterjedését figyelembe véve, nem nehéz megjósolni, hogy a következő években, évtizedekben makerek és hobbibarkácsolók egyre több szexuális kiegészítőt, köztük speciális robotokat is terveznek és printelnek majd otthonaikban. Vonc modellje lehet a kiindulási pont.

Címkék: csináld magad robot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr247045227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása