HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Játékrobotok és alienek Oroszországból

ferenck 2014.12.23. 11:30

Robotok és más sci-fibe illő lények 3D-s alkotóit olyan 1970-es és 1980-as évekbeli filmek ihlették meg, mint a Csillagok háborúja, a Robocop és a Terminátor. Szergej Kolesznyik, a Labytnangy nevű orosz kisvárosban élő 3D modellező inspirációs forrásai is arrafelé keresendők.

1996 óta foglalkozik az azóta élete meghatározó részévé vált 3D grafikával, leginkább az Autodesk 3DS Max modellező szoftverével szeret dolgozni. Hosszú évekig volt szabadúszó művész, játékoktól kezdve a legkommerszebb kezdeményezésekig, számos projektben vett részt, miközben digitális 3D tartalom helyett egyre jobban érdekelte a 3D fizikai formába öntése, magyarán nyomtatása.

kolesnik1.jpg

A 3D nyomtatásba egy moszkvai cégnek végzett munkája közben szeretett bele: játékrobotokat kellett terveznie. Utána el is döntötte, hogy mással nem is akar foglalkozni. 2013-ban vásárolt egy Ultimaker 2 gépet, amivel szebbnél szebb „gyerekbarát” robotokat, komplett játékkollekciókat (robotbogarakat, robotpoloskákat, országok által inspirált robotokat és persze bolondos alieneket is) nyomtat PLA-ből. Limitált példányszámú, dedikált munkáit 50-100 dollárért árulja. A jövőt illetően, megcélozta a japán piacot, illetve minél több elektronikát akar játékaiba pakolni.

Munkáit „minden idők legszebb 3D nyomtatott játékrobotjai” között tartják számon.

kolesnik2.jpgkolesnik3.jpgkolesnik4.jpgkolesnik5.jpg

Címkék: robot játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr117005475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása