HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Egyedi ékszerek Szingapúrból

ferenck 2014.11.07. 08:30

A szingapúri Polychemy 3D printing- és designcég új online platformja lehetővé teszi ékszerek egyéni ízlés szerinti kidolgozását. Nyakláncokat, gyűrűket stb. tehetünk valósidőben egyedivé. Ezüst, háromféle 18 karátos arany (fehér, sárga, rózsaszín), palládium és platina közül választhatunk.

jewel2.jpgjewel3.jpg

A platformon gyémántot és más drágaköveket tartalmazó ékszereket is megdolgozhatunk. A választék bőséges: gyémánt és fekete gyémánt, rubint, kék és sárga zafír, smaragd, ametiszt, peridot (krizolit), tűzopál.

Először eldöntjük, melyik design tetszik, utána szöveget, fémet és méretet választunk. Ha böngészőnk támogatja a WEBGL-t, az egész folyamatot végigkövethetjük, aktívan bekapcsolódhatunk.

jewel5.jpg

A rétegről rétegre történő nyomtatást követően ékszerészek kézzel végzik el az utolsó simításokat, és a megrendelt darab máris szállításra kész. Megrendelés csak online adható le, az árak 100 és 300 dollár között mozognak. A munka 10-15, a szállítás 3-4 nap.

Címkék: ékszer szolgáltatások személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr786870649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása