HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatással újít a szingapúri posta

ferenck 2014.10.06. 08:30

A szingapúri nemzeti szolgáltató SingPost újgenerációs hivatalokkal akarja teljesen átalakítani a városállam postahálózatát. A gyönyörű cyberkertjéről és űrhajóformájú hoteljéről híres Marina Bay-hez tartozó Suntec City Mallban múlt héten nyílt meg a törekvést legjobban szemléltető nyolcadik konceptüzlet. Az új típusú, 3D nyomtatószolgáltatást is nyújtó postahivatal egyelőre pilot projekt, a technológia egyik helyi élharcosa, a 3D Matters a SingPost partnere.

A fogyasztók 3D szkennerrel ízlésük szerint alakíthatnak ki figurákat, illetve nyomtatott ajándékokat vásárolhatnak. Az árak 19,90 és 459 helyi dollár (16, illetve 358 USD) között mozognak, előbbi összegért karkötőt, kitűzőt, utóbbiért teljesalakos figurákat vásárolhatunk.

spore.jpg

A SingPost az ügyfelek e-kereskedelmi és digitális szükségleteit is kielégítő hatékony és modern, mozgékony „életmód-csomópontokká” (lifestyle hubs) tervezi átalakítani hivatalait.

„Újgenerációs fogyasztóink digitális világban élnek, online és menetközben vásárolnak, digitálisan integrált élményt várnak el egy postahivataltól” – jelentette ki Wolfgang Baier, a SingPost főmérnöke.

A projektet márciusban kezdték, pár év alatt Szingapúr összes postáját a nap 24 órájában, a hét minden napján nyitva tartó központtá alakítják át. 3D nyomtatás mellet más új szolgáltatásokat is nyújtanak: mobilon, tableten böngészhetünk bélyegek és egyéb filatéliai termékek között, gépek segítenek boríték- és címzéssablonok kiválasztásában (ezy2ship kioszk), okostelefonos appok mondják meg, hol a legközelebbi posta.

spore2.jpg

„Innovációink a jövőt célozzák. Vásárlóink szükségletei állandóan változnak. A Suntec City hivatalban a jövő postájának szolgáltatásait, például a 3D nyomtatást teszteljük. Azt akarjuk elérni, hogy mindig olyat kínáljunk, amire szükség van Szingapúrban” – nyilatkozta Elvin Too, a SingPost alelnöke.

Címkék: szolgáltatások Ázsia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr326761657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása