HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Három világváros inspirálta lámpakollekció

ferenck 2014.09.11. 08:30

A párizsi FabShop bejelentette, hogy ipari tervezője, a Franciaországban élő kanadai Samuel N. Bernier a nemzetközi Maison & Objet bútorvásár három házigazda-városa, Párizs, Miami és Szingapúr által inspirált lámpakollekciót készített. A teljes gyűjtemény (lámpák, órák és más használati tárgyak itt tekinthető meg.

lamp1.jpg

A párizsi darabokat az Eiffel-torony ihlette meg, esztétikájuk Gustave Eiffelt idézi. A floridaiakat Bernier ottani gyermekkori emlékei, a szingapúriakat a víz és az ultramodern világváros üvegfelületei inspirálták.

lampa2.jpg

Bernier célja, hogy a közvetítők kimaradjanak az értékesítési láncból, és darabjait közvetlenül a vevőnek adja el, aki aztán kedvére változtathat rajtuk. Tetszés szerinti anyagból nyomtathatja ki, a három város motívumait úgy keverhet össze, ahogy akarja.

lampa3.jpg

A tervrajzok ára 8 és 12 euró között mozog, bármilyen printer jó hozzájuk, azt viszont nem árt tudni, hogy MakerBotra lettek optimalizálva. Ha nem nagyméretű gépet használunk, akkor csak több részletben nyomtathatók ki.

Címkék: design lámpa MakerBot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr126686803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása