HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az első nyomtatott birtok

ferenck 2014.08.29. 08:30

Adam Kushner, az 1994 óta működő ismert new yorki KushnerStudios alapító- főépítésze eldöntötte, hogy a New York állambeli kedves kisvárosban, Gardinerben egy egész birtokot – 4 hálószobát, úszómedencét, autóbeállót, kerítést stb. – 3D printerrel épít fel. Nagyjából 225 négyzetméterről van szó. A terület az övé, hétvégi háznak szánja, ahol kellemesen töltheti el az időt. Ez lesz az első teljes egészében 3D nyomtatással épített birtok.

new1.jpg

Nagy (5x2x2 méteres) blokkokban gondolkozik, a világ egyik legnagyobb nyomtatóját, a 3D épületnyomtatás legismertebb képviselője, Enrico Dini D-shape-jét tervezi használni. Az előkészületeknél tartanak, a munkálatok 2015 elején kezdődnek. Helyben található, illetve az ottani kőbányákból kitermelt, majd nyomtatásra alkalmassá alakított anyagokkal fognak dolgozni.

new3.jpgnew2.jpg

Címkék: építészet épületnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1006644801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása