HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Összecsukható bicikli

ferenck 2014.08.27. 11:30

Az Illinois Urbana-Champaign Egyetemen ipari designt végzett, jelenleg posztgraduális tanulmányokat folytató Janus Yuan a jövő kerékpárját tervezi. Egyelőre a designnal készült el, de az összecsukható MORI ötlete kifejezetten tetszetős, és praktikusnak is tűnik.

mori1.jpg

Yuan abból a tényből indult ki, hogy az amerikai városi biciklisek 25 százaléka nő, viszont a kerékpároknak csak kis részét tervezik rájuk. Márpedig egy női biciklinek könnyűnek, egyszerűen használhatónak, gyönyörűnek és elég kicsinek kell lennie ahhoz, hogy ne legyen probléma cipelni vagy tárolni.

mori2.jpg

A nyomtatható MORI pont ilyen lesz. Yuan bizakodik, hogy sokan fogják vásárolni, tetszik majd a hölgyeknek, és nagyvárosi környezetben kifejezetten hasznos lesz. Ezért tervezi összecsukhatóra. Munkába, boltba is magunkkal vihetjük, aztán hazakerekezünk vele. Nemcsak bicikliként, de például robogóként, rollerként szintén funkcionál.

mori3.jpg

A 3D technológia lehetővé teszi, hogy a majdani tulajdonos kicsit a saját személyére szabja a kerékpárt. Kedvenc mintázatokat, textúrákat vihet bele, maga választhatja ki a színt.

mori7.jpgmori4.jpgmori5.jpgmori6.jpg

Címkék: design fashion kerékpár személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr826637715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása