HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott játékok online piactere

ferenck 2014.05.28. 08:30

A 3D nyomtatás egyik legnépszerűbb alkalmazási területe a játékkészítés. A svájci Jochen Hanselmann és Alex Schmid úgy gondolták, hogy a nyomtatott játékok, különösen az iparági főszereplők, a mainstream által ignorált tervezők munkái ennek ellenére sem jutnak el a „nagyközönséghez”, amin sürgősen változtatni kell. Tettek érte: megalapították a nyomtatható játékfájlokra specializált ToyFabb online piacteret. A honlap kétnyelvű, angolul és németül is használható.

toyfabb.jpg

A tervezők ingyen regisztrálhatnak, fiókot nyitnak, ahol közzétehetik és eladhatják munkáikat. Hanselmann és Schmid a szerzői jogokról sem feledkeztek meg. A vásárló két opció, a 3D terv .stl fájlja, vagy a nyomtatójukra biztonságosan streamelt G-kód közül választhat. Ha nincs gépük, igénybe vehetik a Shapeways, Sculpteo, i.materialize stb. szolgáltatását.

A platform elindításával egyidőben, a ToyFabb hobbi- és profi tervezőversenyt hirdetett. Bárki részt vehet rajta, több kategóriában hirdetnek győztest, a győztesek jutalma 100-100 dollár. Szeptember 30. a jelentkezési határidő.

Címkék: játék szolgáltatások online platform

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr766220361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása