HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

iPhone 6 másolat 25 dollárért

ferenck 2014.05.12. 11:30

Könnyen elképzelhető, hogy az iPhone 6 csak jövőre jön ki, a japán MacFan magazin márciusi számában viszont már jelentek meg róla kiszivárgott tervrajzok.

Martin Hajek, aki az utóbbi években több Apple-termékről csinált élethű másolatot, a MacFan alapján a valószínűleg 4,7 colos kijelzős iPhone 6-ról is készített 3D nyomtatásra alkalmas .stl, modellezéshez pedig .3ds és .obj, 25 dollárért letölthető fájlokat.

iphone1_1.jpg

Nem ő volt az egyetlen, például a MacRumors honlap szintén a MacFan képein alapuló nyomtatott változatról tett közzé fényképeket. Az ő másolataik elég alacsony felbontásúak, arra viszont jók, hogy elképzelésünk legyen az új iPhone-ról, és lássuk, mennyivel nagyobb a korábbi modelleknél. (Az alábbi képen az iPhone 3G, az iPhone 4, az iPhone 5 és az iPhone 6 másolata látható.)

iphone3.jpg

A MacFan is bejelentette, hogy pontosítják a modelleket, és hamarosan ingyen letölthető fájlokat tesznek közzé.

iphone4.jpg

Arról azonban ne feledkezzünk meg, hogy ezek a másolatok mind kiszivárgott fényképeken, ellesett tervrajzokon alapulnak, fejlesztés közbeni, később módosítható változatokat látunk rajtuk. Vázlatokat, részleteket egy-egy változatról. Egyáltalán nem biztos, hogy az iPhone 6 pont így fog kinézni.

Címkék: másolás Japán iPhone

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr886152132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása