HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott fürdőruhák a Sanghaji Divathéten

ferenck 2014.04.14. 11:30

A ruhanyomtatás lehet a 3D printing következő nagy dobása. Ugyan eddig is printeltek már különleges ruhadarabokat, de áttörésről még annak ellenére sem beszélhetünk, hogy egyre több tervező kísérletezik vele, próbálja valóban személyre szabni munkáit.

Az áttörést vetíti előre, hogy a kínai Zhang Hongyu nyomtatott fürdőruha-kollekciót mutatott be az április 9. és 17. közötti Sanghaji Divathéten. Polimert, szilikont használt hozzájuk. Elmondta, hogy a 3D nyomtatás lehetővé teszi, darabjai különleges elemekkel való bővítését. A jövőben pedig elég lesz, ha a megrendelő leszkennelteti magát és a fájlt elküldi a tervezőnek. Mivel az eszközök ára folyamatosan esik, egyre többen fognak élni a lehetőséggel. A tervező többet kísérletezhet, és nem lesz rászorítva, hogy tömegtermékben gondolkozzon.

furdoruha1.jpg

Az első teljes egészében nyomtatott – és kényelmesen hordható – bikinit Mary Huang készítette 2011-ben.

furdoruha2.jpg

„Nemcsak fürdőruha, hanem viselőjét boldoggá és elbűvölővé is teszi. A fürdőzés a strandkultúra része. Azt akarjuk, hogy megrendelőink átéljék ezt a kultúrát, és érezzék, hogy kikapcsolódnak, nyaralnak” – magyarázza Zhang.

Címkék: divat ruhatervezés Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr596025918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása