HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Játékfejlesztés és 3D nyomtatás

ferenck 2014.04.01. 08:30

A londoni 3D Pioneer Systems (3DPS) valóban úttörő tevékenységet folytató cég: fejlesztenek nyomtatót, távirányítót asztali FDM/FFF gépekhez, felhőszámítás-alapú nyomtatószoftvert, és hamarosan játékokat is mobileszközökre.

pioneer2.jpg

A játékfejlesztéssel virtuális világokat akarnak összekötni a valósággal, játékokat 3D printerrel, hogy a felhasználók kinyomtathassák kedvenc karaktereiket. Szerintük ez a fejlődés természetes menete, komplex portfoliójuk a jelenlegi trendek tükre. Csapatukba már fel is vettek egy játéktervezőt.

pioneer.jpg

Partneri kapcsolatba kerültek az MBot printert gyártó Magic Firmmel, az együttműködés célja, a Wyatt nevű nyomtató megépítése. A tervek szerint a gép wifin keresztül is működik, LCD képernyője, beépített kamerája lesz, tehát a munkafolyamatok az interneten keresztül – a 3DPS Appaloza felhőalkalmazását használva – is irányíthatók. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Wyatt egy vagy két extruderrel fog majd működni.

Címkék: játék cégek nyomtatók játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1005888199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása