HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Titánsárkány egy hétéves kislánynak

ferenck 2014.02.07. 08:30

Egy hétéves brisbane-i kislány, Sophie levelet írt a neves ausztrál ipari kutatóintézetnek, a CSIRO-nak. Megkérte őket, készítsenek neki egy sárkányt.

A CSIRO online közzé tette a levelet, és a kutatók elnézést kértek: sajnos nem foglalkoznak sárkányokkal, így nem áll módjukban teljesíteni a kérést, de azért megtesznek minden tőlük telhetőt.

sarkany.jpg

A levél és a válasz internetes vírusként élt tovább. A Time, a Huffington Post, az Independent, a Yahoo és mások is leközölték. Hamarosan a DreamWorks Studio is felhívta a CSIRO-t: eleget tudnak tenni Sophie óhajának.

A CSIRO melbourne-i laboratóriumában megszületett Fogatlan, a sárkánybébi. A tervezés és a nyomtatás két napig tartott; az állat nagyon masszív, mégis könnyű anyagból, titánból készült.

Miután Sophie megkapta, összes barátja azt mondta, hogy tudós szeretne lenni. A kislány pedig a CSIRO-nál akar dolgozni.

Címkék: titán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr355751843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása