HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Moduláris Ferrari, az új játékautó

ferenck 2013.12.06. 08:30

A 3D nyomtatás egyik legvonzóbb oldala tárgyak egyedi ízlés szerinti kidolgozása, személyre szabása. A lehetőséggel a legkülönbözőbb területeken élnek, így az egyre innovatívabb játékiparban is. Ezúttal fizikai és nem számítógépes/videojátékokról van szó (ahol egyébként szintén terjed a technológia).

A jelentős szakmai múlttal rendelkező, több sikeres terméket jegyző David Silverglate, az eddig mintegy 200 játékot tervező Brian Gulassa és a cégvezetésben komoly tapasztalattal rendelkező Trevor Hite kaliforniai startupja, a Thoughtfull Toys különleges játékautóval állt elő, és keres további támogatást a Kickstarteren.

ferrari.jpg

A miniatűr Modarri három alapváltozatban létezik: Street S1, Dirt X1, Track T1. A név telitalálat – egyrészt a modularitásra, módosíthatóságra (Mod), másrészt a Ferrarira utal. A nyomtatott játékautót ujjal lehet mozgatni – egyik ujj a vezetői ülésben, egy másik hátul, és máris több akrobatikus mutatványt kivitelezhetünk.

Könnyen össze- és szétszerelhető, az elromlott részek pillanatok alatt kicserélhetők, a járgányt tetszés szerinti színre festhetjük, és a tervezésben is szabad kezet kapunk. A honlapon kiválasztjuk a komponenseket és a színt, majd leadjuk a rendelést. Ha akarjuk, letöltjük a CAD fájlokat, és a részeket a semmiből tervezzük meg.

ferrari2.jpg

Ha a Kickstarter kampány eredményes lesz, és összejön az óhajtott 80 ezer dollár, a Modarri hivatalos debütálására minden bizonnyal a februári New Yorki Játékvásáron kerül sor.

Címkék: játék autó Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr95677538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása