HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új nyomtatóval és nyomtatószálakkal a kínai piac meghódításáért

ferenck 2022.08.31. 08:00

A 2014-ben, a Hongkonghoz közeli Senzsenben alapított Creativity a távol-keleti 3D nyomtatás egyik úttörője, a kezdetek óta 3D printerek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, például nyomtatóanyagok és -szálak tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkoznak.

Tevékenységük azonban nem merül ki ennyiben, mert – elsősorban oktatási célú – robotokat és drónokat is gyártanak. A cég jelenleg közel kétszáz országba exportálja termékeit.

3dnyomtatas_creativity.jpg

Legújabban a BASF egyik leányvállalatával, a Forward AM-mel kötöttek új partneri szerződést. Együttműködésük célja, hogy további professzionális megoldásokkal lássák el a kínai additívgyártás-piacot. Az együttműködést szentesítő aláírási ünnepségre szeptember elsején, a Creativity senzseni székhelyén kerül sor.

Az ünnepséggel egyidőben a kínai vállalat piacra dobja a Sermoon D3 nyomtatócsaládot, és a kifejezetten ezekre a gépekre tervezett, csúcsminőségű, PLA- és ABS-változatban egyaránt beszerezhető HP-ULTRA nyomtatószálat, amelynek a fejlesztésében a Forward AM is részt vett.

A CR-5 Pro után, a Sermoon D3 újabb lépés a szakmabeli, ipari piac meghódítására. Az ipari tervezésre készült gépcsaládtól a prototípuskészítésben, rakodógépek és más szerszámok gyártásában, tervek ellenőrzése során várnak átlagon felüli hatékonyságot. A Sermoon D3 ipari szintű stabilitást biztosít, felhasználói szimultán vezérelhetnek és monitorozhatnak több 3D nyomtatót.  

A stratégia partnerséggel a Creativity gépismeretét és szakértelmét, és a Forward AM anyagtechnológiáját hozzák közös nevezőre, amellyel tovább bővítik professzionális nyomtatóik alkalmazási lehetőségeit. Az együttműködéstől olcsóbb printereket, anyagokat, szoftvereket várnak.

Az új termékekkel értelemszerűen tovább akarják bővíteni szakmabeli, ipari ügyfeleik körét.

Címkék: cégek nyomtatók Kína nyomtatóanyagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr9117919047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása